12 Jul 2013

Life & Garden in teken van Curcuma-roots for moods

0 Reacties

Life & Garden in teken van Curcuma-roots for moods

Zomerse sferen met de Aziatische Curcuma bij alle vestigingen

Naaldwijk, 9 juli 2013 – Vanaf woensdag 10 juli a.s. staan in de 19  vestigingen van Life & Garden in het teken van Curcuma – roots for moods. De exclusieve Curcuma heeft Aziatische roots en schitterende roze, witte of paarse bloemen en wordt in alle vestigingen van Life & Garden in Aziatische sfeer gepresenteerd.

De Curcuma-planten met het kwaliteitslabel ‘roots for moods’ zijn herkenbaar aan het logo en etiket met kookkruiden. Uit de wortel van de Curcuma longa wordt het Aziatische kookkruid Kurkuma gehaald. In dit kruid zit het geneeskrachtige stofje Curcumine; zowel preventief als genezend tegen vele vormen van kanker. Van iedere Curcuma-roots for moods plant gaat € 0,25 naar het internationale Curcumine-onderzoek van het AMC-ziekenhuis in Amsterdam.

Life & Garden

De tuincentrumketen Life & Garden staat bekend om de mooie sfeer- en themapresentaties. Juist in de zonnige zomermaanden past daarin een exotische plant als Curcuma zeer goed. Life & Garden kiest daarom vanaf woensdag 10 juli a.s. voor Curcuma – roots for moods. Deze kwalitatief hoogwaardige planten met exclusieve Aziatische uitstraling zijn in alle filialen nadrukkelijk gepresenteerd met mooi informatie-etiket met kookkruiden, promotiebanieren, posters, informatieflyers en cilinders met de kenmerkende Curcuma-wortels waaruit de Kurkuma wordt gewonnen.

De komende maand zullen de Curcuma-presentaties in de 19 filialen blijven staan gecombineerd met verkoopacties.

Uniek Verkoopconcept

Curcuma – roots for moods is een uniek concept met de focus op Genieten & Gezondheid. Genieten van de kamerplant en het koken met het kurkuma-kruid centraal in combinatie met het gezondheidsaspect. Uit de wortels van de oorspronkelijke variant Curcuma Longa wordt in Azië het kruid Kurkuma gewonnen, in de culinaire wereld bekend onder de naam geelwortel, koenjit. Bij Curcuma roots for moods kan de consument genieten van zowel de plant als Kurkuma-kruid, doordat een zakje van Verstegen Spices & Sauces met het Kurkuma kruid in het etiket is bijgesloten. Met de aankoop steunt de consument (€ 0,25 per plant) bij aan het international curcumine-onderzoek tegen kanker bij het AMC in Amsterdam van de Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker..

[begin]

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com