26 Jun 2012

Curcuma – roots for moods: éénmalige klokactie goed voor € 1790 voor onderzoek tegen kanker

0 Reacties

Concept binnenkort verkrijgbaar in betere supermarkt, tuincentra en bloemistenketen

Afgelopen 26 juni veilden alle deelnemende kwekers, BK plant, KP Holland, Kwekerij Meeslouwer, Rijnplant, G.J. van Seters en Kwekerij Zwethlande, verenigd in de Stichting Curcuma Promotie Nederland allemaal éénmalig één veilingkar Curcuma kamerplanten in de roots for moods uitstraling. De opbrengst van deze zes karren € 1790 komt voor de volle 100% ten goede aan de Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker. Deze stichting zal het geld volledig besteden aan het International Curcumin Research, uitgevoerd door het AMC in Amsterdam. Onderzoeker Michal Heger onderzoekt een betere preventieve en genezende werking van de stof curcumine uit de Curcuma longa tegen een groot aantal vormen van kanker.

Uniek Verkoopconcept

Curcuma – roots for moods is een uniek verkoopconcept met de beleving Genieten & Gezondheid. In dit concept staan genieten van de kamerplant en het koken met het kurkuma-kruid centraal in combinatie met het gezondheidsaspect. Uit de wortels van de oorspronkelijke variant Curcuma Longa wordt in Azie het kruid Kurkuma gewonnen, in de culinaire wereld bekend onder de naam geelwortel, koenjit. Bij Curcuma roots for moods kan de consument genieten van zowel de plant als Kurkuma-kruid, doordat een zakje van Verstegen Spices & Sauces met het Kurkuma kruid in het etiket isbijgesloten. Met de aankoop draagt de consument een steentje(ongeveer € 0,25 per plant) direct bij aan het international curcumine-onderzoek tegen kanker.

Eerste verkooppunten

Na deze éénmalige actie zal Curcuma roots for moods alleen verkrijgbaar zijn via directe verkoop. Op dit moment is Curcuma roots for moods nadrukkelijk aanwezig in de presentatie bij cash & carry Waterdrinker in Aalsmeer. In week 29 zal Curcuma roots for moods bij de eerste supermarkt Vomar verkrijgbaar zijn. En vanaf begin juli zal ook tuincentrum Life & Garden Curcuma roots for moods in zijn assortiment opnemen.

Ter ondersteuning zijn er vele ondersteunend promotiematerialen beschikbaar, zoals het informatieboekje met Kurkuma-kruid, schapbanners, tafelstandaards, potcovers en een lampenkap. Maatwerk voor winkelketens is ook mogelijk.

.

[begin]

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com